Webdiensten

De web diensten van Asens ICT Group omvatten een uitgebreid pakket van oplossingen. Een goede website is vandaag de dag onmisbaar voor ieder bedrijf en iedere instelling. Als u niet te vinden bent op het internet mist u een belangrijk deel van uw doelgroep. Wij kunnen voor uw zakelijke toepassing een website bouwen die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarnaast profiteert u van scherpe tarieven per maand voor de hosting van uw web diensten. 

Passende web diensten voor elke toepassing
Of u nu een kleine webwinkel heeft of een bedrijf met landelijke bekendheid, bij Asens ICT Group gaan wij graag aan de slag om een op uw wensen gebaseerde website te bouwen en hier passende dienstverlening aan te koppelen. U kunt denken aan een webshop omgeving waar bezoekers direct online bestellingen kunnen plaatsen en deze ook online kunnen afrekenen met verschillende betaalopties. Maar ook het toevoegen van video en andere visuele effecten is uiteraard mogelijk.

Integratie van sociale media
Sociale media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Onze web diensten zijn er dan ook op gericht om de koppeling met diensten als Facebook, Twitter en Instagram probleemloos te integreren. Op deze manier bereikt u een veel grotere doelgroep dan wanneer u uitsluitend van een website gebruik maakt. De integratie van Google Adwords maakt het bovendien mogelijk om via uw website tegen aantrekkelijke tarieven gericht reclame te maken. 

Een website die uw doelgroep aanspreekt
Wij maken bij het aanbieden van webdiensten gebruik van professionele copywriters. De teksten op uw website worden geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google waardoor uw website optimaal vindbaar is. Daarnaast omvatten onze web diensten het verstrekken van statistische gegevens over bezoekersaantallen en overige statistieken waar u de bedrijfsvoering op kunt afstemmen. Zo maakt u optimaal gebruik van uw website. 

Klik hier om eens vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op te nemen.

Wilt u ook voordeliger bellen via internet?

Ja, ik wil!