PRS Kaart

PRS = Punten Reparatie Service

Veel bedrijven kiezen er vandaag de dag voor om geen onderhoudscontract af te sluiten op printers. Hoewel er op een enkele printer bijna geen noemenswaardige storingen veroorzaken, wanneer een print-omgeving groeit, kunnen al deze storingen echter voor veel tijdsverlies zorgen.

Asens biedt U daarom een unieke mogelijkheid om ervoor te kunnen zorgen dat U altijd de garantie heeft dat een reparatie niet meer kost dan een vast bedrag: de punten reparatie service (PRS).

De PRS-kaart hebben wij in het leven geroepen om u tijd en (vervelend) werk te besparen. Door middel van uw PRS-kaart heeft u een duidelijk operationeel en financieel overzicht van uw printers.

Het PRS-puntensyteem houdt rekening met de modellijn(en) van uw printer(s). Deze zijn ingedeeld in puntgroepen zodat u overzichtelijk kan controleren hoeveel punten een bepaalde reparatie kost. Het grote voordeel van een puntenkaart is dat u slechts één kaart nodig heeft voor uw hele printerpark.

Voordelen Punten Reparatie Service
Waarom u geen regulier onderhoudscontract af moet sluiten:

1. Periode gebonden: na een bepaalde tijd eindigt het contract, of u nu wel of geen storingen heeft gehad.
2. Printer gebonden: U dient iedere printer van uw printerpark apart met serienummer in het onderhoudscontract op te nemen en te betalen.

Waarom u wel voor de voordelen van “Punten Reparatie Service” moet kiezen:
– De PRS dekt alle kosten van een reparatie: voorrijkosten, arbeidsloon en alle materiaalkosten (behalve de fuser-unit)
– De PRS is onbeperkt geldig, de punten die u het jaar niet gebruikt neemt u gewoon mee naar de volgende jaren
– De PRS is niet gebonden aan één printer, u koopt één puntenkaart voor alle laserprinters
– De PRS is ook geldig voor alle nevenvestigingen van uw bedrijf in Nederland en België
– De PRS garandeert een reparatie-responsetijd van de volgende werkdag

Het grote voordeel: U heeft maar één puntenkaart nodig voor uw hele printerpark, ongeacht het aantal printers, het aantal locaties of de leeftijd van de printers. En heeft u momenteel geen storingen? De punten blijven onbeperkt geldig.

Interesse? Laat uw gegevens achter en één van onze accountmanagers neemt VANDAAG nog contact met u op voor een vrijblijvende afspraak!

Wilt u ook voordeliger bellen via internet?

Ja, ik wil!