Cloud diensten

Asens ICT Group is uw partner voor cloud diensten. Steeds meer bedrijven en instellingen bieden de mogelijkheid aan een deel van hun medewerkers om thuis te werken. Daarvoor moeten uiteraard wel de nodige faciliteiten worden geboden en de verbinding moet op ieder moment betrouwbaar en goed beveiligd zijn. De cloud dienstverlening van Asens ICT Group sluit hier perfect bij aan. 

Cloud diensten voor ieder bedrijf
Asens ICT Group biedt cloud dienstverlening voor elk bedrijf. Of u nu een kleine webwinkel heeft of een bedrijf met geavanceerde software met meerdere vestigingen, wij kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers overal en altijd gebruik kunnen maken van hun virtuele werkplek. Door de software en data in de cloud beschikbaar te stellen kunt u bovendien het in dienst nemen van een systeembeheerder achterwege laten wat een besparing op de bedrijfskosten oplevert.

Cloud diensten voor een vast bedrag per maand
U betaalt bij Asens ICT Group een vast bedrag voor cloud diensten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Dit bedrag is inclusief serviceverlening voor uw cloud services zoals een meerdaagse back-up van bestanden. Mocht er dan iets misgaan bent u nooit méér dan de data van enkele uren kwijt. Uiteraard doen wij er alles aan om storingen te voorkomen en zorgen wij zelf voor adequate oplossingen voor stroomuitval en uitval van servers. 

Overal een vertrouwde werkomgeving
Of u nu op kantoor, thuis of op een willekeurige locatie waar ook ter wereld inlogt, u heeft met onze cloud dienstverlening altijd uw eigen bureaublad op uw scherm. U kunt probleemloos de bedrijfssoftware benaderen, gegevens inzien en muteren en gebruik maken van kantoorapplicaties zoals tekstverwerking, spreadsheet en software voor het maken van presentaties. U bepaalt welke software u gebruikt en voor wie deze beschikbaar moet worden gesteld. Door gebruik te maken van cloud diensten kunnen u en uw medewerkers overal probleemloos werken. 

Wilt u ook voordeliger bellen via internet?

Ja, ik wil!