Print diensten

Print diensten zijn nog altijd erg belangrijk voor een bedrijf of instelling. Ondanks het digitale tijdperk waarbij veel documenten niet meer op papier worden verstuurd of verspreid maken veel bedrijven nog steeds gebruik van geprinte documenten. Asens ICT Group kan uw bedrijf hier prima bij ondersteunen. Wij kunnen uw print diensten voor u uitrollen en onderhouden. Dat gaat van het installeren van printers tot het leveren van toner cartridges voor scherpe prijzen. 

Print diensten voor iedere ondernemer
Of u nu gebruik maakt van één enkele printer of een compleet printerpark in uw bedrijf heeft staan, wij zorgen ervoor dat alle apparatuur probleemloos functioneert. Onze print dienstverlening omvat alles wat te maken heeft met het afdrukken van uw documenten. Storingen worden door ons zo snel mogelijk opgelost, apparatuur wordt vervangen op vooraf bepaalde momenten of bij storingen die niet op korte termijn kunnen worden verholpen. 

Printers van uitstekende kwaliteit
Asens ICT Group werkt samen met HP, één van de toonaangevende leveranciers van print diensten voor bedrijven. Met uw printer kunt u niet alleen afdrukken vanaf iedere computer, smartphone of tablet, maar ook documenten kopiëren en inscannen. Er zijn printers beschikbaar voor bulkwerk en ook voor het maken van afdrukken in kleur. Wij zorgen er bovendien voor dat u altijd een vervangende toner op voorraad heeft zodat u bij een melding voor vervanging direct weer verder kunt werken. 

Voordelige tarieven
U kunt bij onze print diensten gebruik maken van ppu (pay per use). U betaalt dan een bedrag per gemaakte afdruk. Daarnaast werkt Asens ICT Group met een zogenaamde PRS-kaart, ons Punten Reparatie Systeem. Aan de hand hiervan kunt u altijd vooraf zien wat een reparatie gaat kosten. Reparaties worden beoordeeld aan de hand van de leeftijd en het type printer. Zo kunt u snel beoordelen wat voordeliger is, reparatie of vervanging. 

Wilt u ook voordeliger bellen via internet?

Ja, ik wil!