Nieuws


Help Romy Spee om Afrika te helpen, met jouw lege cartridges!

Datum artikel geplaatst: 25-12-2016

Romy Spee gaat met organisatie Be More naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen. Maar voor haar om te kunnen helpen kan zij ook een extra handje gebruiken!

Zoals jullie weten houden we hier bij Asens van printen. Dat zorgt er voor dat wij over een enorme hoeveelheid lege cartridges beschikken. Die willen we niet verspillen. Daarom hebben we een uitstekend doel gevonden voor al die lege dingen. Romy Spee gaat van onder andere onze cartridges naar Afrika, voor het goede doel!

Kijk zelf maar wat zij te zeggen heeft:

"Hallo! Ik ben Romy Spee, 18 jaar oud, en vertrek 23 juli 2016 naar Malawi om via organisatie Be More één maand vrijwilligerswerk te doen. Om deze reis te bekostigen en om niet met lege handen aan te komen ben ik een inzamelactie gestart. Namelijk het inzamelen van oude telefoons en cartridges. Ik dank Asens voor hun betrokkenheid en bijdrage!"

Zoals je ziet is Romy enorm gemotiveerd om anderen te helpen! Daarom willen wij van Asens jullie ook vragen om jullie lege cartridges of oude telefoons te doneren. Klik hier om haar een mailtje te sturen voor meer informatie.

Je kunt op de hoogte blijven van al Romy's ontwikkelingen door naar deze facebook pagina te gaan.

Wilt u ook voordeliger bellen via internet?

Ja, ik wil!