ict printer cloud leverancier Limburg Benelux NRW verkoop lease

 
Hulp op afstand
Asens Group Cloudservices

Cloudservices

Cloud computing lijkt op termijn systeembeheer te gaan overvleugelen. Het is niet alleen voordelig voor starters maar voor alle bedrijven. Er hoeft niet meer geïnvesteerd te worden in dure servers en medewerkers die de hard- en software moeten beheren. Ondanks dat vandaag de dag overal wordt geadverteerd met cloud computing, is de definitie hiervan nog niet duidelijk voor de gemiddelde gebruiker.

Wat houdt cloud computing in?
Cloud computing is het via internet beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. Een eenvoudige computer kan zware taken uitvoeren en de data blijft daarbij veilig centraal opgeslagen. Kortom: U kunt met cloud computing overal ter wereld werken via internet. Het maakt dus niet meer uit of u vanaf de zaak werkt, thuis of waar ter wereld dan ook.

 

Asens Group Cloudservices

 

 

 

Volgens een onderzoek van MKB Nederland zijn ondernemers terughoudend in het gebruik van cloud computing terwijl het eigenlijk al verworven is in het dagelijkse leven (zowel privé als zakelijk). Denk hierbij aan diensten als Dropbox, Spotify, iCloud en OneDrive. Zelfs social media als Facebook en LinkedIn hebben een aantal eigenschappen van een personal cloud omgeving. 


Asens cloud
In tegenstelling tot de bovenstaande diensten biedt Asens een totaaldienst aan voor zakelijk doeleinde of persoonlijke administratie. Wanneer u bij ons een cloud abonnement aanschaft maken wij een virtuele werkplek aan waarbij u kunt genieten van de stabiliteit van Microsoft Remote Desktop Services of VDI. Optioneel kunt u er voor kiezen om onze cloud diensten te verreiken met een actueel Microsoft Office pakket en hosted Exchange.

In het kort voor u:
- Financieel voordeel
- Hogere beschikbaarheid voor uw bedrijf
- Betere infrastructuur
- Dagelijkse backup
- Gedreven team van specialisten achter u

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze accountsmanagers!