ict printer cloud leverancier Limburg Benelux NRW verkoop lease

 
Hulp op afstand
Asens Group Internetdiensten

Internetdiensten

Voor talloze bedrijven heeft Asens reeds websites verzorgd. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen, maar zijn u ook van dienst voor het beheren en hosten. U heeft dus één aanspreekpunt.


Asens gaat echter verder. Wij bouwen ook uw complete applicatie. Denk hierbij aan webshops, tijdregistratie, voertuigvolgsystemen en zelfs uw complete financiële administratie. Het voordeel van een web-applicatie is dat het niet geïnstalleerd hoeft te worden. Dit houdt de beheerkosten laag en het is flexibel. U kunt het overal ter wereld gebruiken op elke willekeurige pc, tablet en zelfs op uw mobiele telefoon. Verder leveren wij ook uw internetverbindingen. Ook hier ontzorgen wij uw bedrijfsvoering.

Internetdiensten
Achter een mooie website zit meer dan u denkt. Vooral de programmatuur van bepaalde functies van uw website. Daarnaast is ook zeker de technische kant niet te vergeten.
Asens biedt u een totaalpakket. Om een website te laten werken zijn een internetverbinding en een hostingserver vereist. Wij hebben die in huis. Dit is voor u een voordeel; u hoeft niets te splitsen. Alle technische zorgen kunt u onder één dak onderbrengen.

Wilt u bijvoorbeeld een administratiesysteem in combinatie met een webshop, dan kunt u dat kenbaar maken en dan zullen wij deze voor u vervaardigen. Dit is één van de webdiensten waarmee u uw website kunt uitbreiden.