ict printer cloud leverancier Limburg Benelux NRW verkoop lease

 
Hulp op afstand
Asens Group Cloudservices

Cloudservices

Cloud computing is de hype van dit moment, niet alleen omdat het prijsvoordelig is voor starters, maar vooral omdat bedrijven hierdoor niet meer hoeven te investeren in dure hardware en medewerkers die de hard- en software moeten beheren. 


Ondanks dat vandaag de dag overal wordt geadverteerd met cloud diensten, is de definitie hiervan nog niet duidelijk voor de gemiddelde gebruiker. Dus wat is een cloud dienst?

De definitie van 'cloud' is als volgt:
"Een clouddienst is een dienst die u afneemt en gebruikt via het internet. Het gaat hier alleen om de softwarelaag die u in staat stelt om overal ter wereld te kunnen werken in uw vertrouwde omgeving."

Kortom: U kunt met cloud overal ter wereld werken via internet, het maakt dus niet meer uit of u thuis werkt, of vanuit Hong Kong.

 

Asens Group Cloudservices

 

 

 

 

 

Volgens een onderzoek van MKB Nederland zijn ondernemers terughoudend in het gebruik van cloud computing terwijl het eigenlijk al verworven is in het dagelijkse leven (zowel privé als zakelijk). Denk hierbij aan diensten als Dropbox, Spotify, iCloud en OneDrive. Zelfs social media als Facebook en LinkedIn hebben een aantal eigenschappen van een personal cloud omgeving. 


Asens cloud
In tegenstelling tot de bovenstaande diensten biedt Asens een totaaldienst aan voor zakelijk doeleinde of persoonlijke administratie. Wanneer u bij ons een cloud abonnement aanschaft maken wij een virtuele werkplek aan waarbij u kunt genieten van de stabiliteit van Microsoft Remote Desktop Services of VDI. Optioneel kunt u er voor kiezen om onze cloud diensten te verreiken met een actueel Microsoft Office pakket en hosted Exchange.

In het kort voor u:
- Financieel voordeel
- Hogere beschikbaarheid voor uw bedrijf
- Betere infrastructuur
- Dagelijkse backup
- Gedreven team van specialisten achter u

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze accountsmanagers!